Odoo CRM
Odoo CRM : De echte klantgerichte Apps

Start nu je Demo

 Odoo CRM Apps

Odoo software biedt een CRM applicatie die volledig geïntegreerd is met alle bedrijfsgegevens en andere Odoo applicaties. Het is één van de beste zakelijke apps in Odoo.

  •   Leads                                
  •   Verkoopprognoses
  •   Verkoopkansen
  •   Klanten                                                                                                                                     Book nu een Consultatie                     

 
 


Verhoog de efficiëntie van uw verkoopteam

Om het werk van uw verkoopteam te verbeteren en te vergemakkelijken, biedt deze cloud software een moderne, intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface die zowel op een vast als mobiel werkstation kan worden gebruikt.

Uw verkoopteams hebben veel contacten om te beheren, activiteiten om te organiseren en te volgen. De marketingdirecteur heeft tools nodig om het werk van zijn team te kunnen volgen. En natuurlijk om dit alles te doen, wil de verkoopafdeling software die gemakkelijk te gebruiken, intuïtief en modern is. Geen probleem, er is een software waarmee je dit kunt doen, het stelt je in staat om nog meer te doen ...

Genereer meer leads

Lead management via nurturing (automatische e-mailcampagnes op basis van leadgedrag). Lead tracking via een scoresysteem. Distributie van nieuwe leads naar het verkoopteam met de implementatie van toewijzingsregels. Lead management is de eerste stap voor sales teams. Deze stap is erg belangrijk omdat het ons in staat stelt om nieuwe business te genereren, om nieuwe klanten te converteren. Maar leadmanagement is vaak niet de voorkeursactiviteit van verkopers omdat het tijd kost.

De Odoo software maakt deze stap gemakkelijker. De software maakt het mogelijk om automatische e-mailcampagnes te maken die naar leads worden verzonden. Op deze manier kunnen verkopers op het juiste moment contact opnemen met leads. Het is het verkoopteam dat in Odoo definieert wat de score is die moet worden bereikt voor een verkoopvertegenwoordiger om contact op te nemen met de lead. 
 

Sluit uw verkoopkansen

Alle bedrijfsactiviteiten worden direct beheerd in deze open source CRM, die ook een duidelijk beeld geeft van de pijplijn. Met Odoo kunnen verkoopteams eenvoudig hun verkoopactiviteiten (oproepen, afspraken, vergaderingen) organiseren en hun pijplijn beheren. De tool biedt een interface voor een overzicht.

Alle klant informatie up to date  

Alle klantgegevens worden opgeslagen in deze CRM met een volledige historiek van alle activiteiten en handelingen met betrekking tot de klant. De verkoopteams hebben alle informatie over de klanten. Alle geschiedenis van de klant is zichtbaar op de interface, evenals zijn contactgegevens en voorkeuren.

Hierdoor kunnen verkoopteams eenvoudig de informatie van de klant vinden  wanneer ze bijvoorbeeld bellen of voor een afspraak met hen. Het nauwkeurig kennen van uw klant is belangrijk om een goede relatie met hen te hebben en hen aan te moedigen meer zaken te doen met het bedrijf.

Gedetailleerde  rapportages

Vanuit een gedetailleerd dashboard is het eenvoudig om de verkoopevolutie te volgen. Deze Open Source CRM is volledig geïntegreerd en centraliseert alle commerciële informatie. Het is dus gemakkelijk om alle gegevens te hebben met betrekking tot verkoopkansen (nieuw, in behandeling, gewonnen, verloren) en activiteiten (aantal gemaakte afspraken per verkoper, gewonnen zaken per verkoper, enz ...) De verkoopmanager beschikt hiermee over alle informatie die nodig zijn om de juiste beslissingen te nemen om de omzet van het bedrijf te verhogen.

Ontdek alle geweldige functies in de CRM

Met de CRM-applicatie van Odoo is het voor verkoopteams eenvoudig om prospects en klanten te volgen en uw slagingspercentage te verhogen.

Met een paar klikken en een geweldige gebruikerservaring kunnen verkopers nauwkeurige prognoses van huidige en toekomstige verkopen verkrijgen; ze kunnen ook verkoopactiviteiten plannen (oproepen, vergaderingen, e-mailen).

Al deze acties worden uitgevoerd in een moderne, ergonomische en gebruiksvriendelijke interface waarin het gemakkelijk is om de evolutie van prospects te volgen dankzij de drag-and-drop-functionaliteit en de kanban view.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps