WW Productions is opgericht in 2010 door Guy Van Looveren.

Door onze nauwe samenwerking als Odoo Partners met het moederbedrijf Odoo S.A. hebben we exclusieve toegang tot de Odoo-expert ontwikkelaars en specialisten die het Odoo-kernsysteem hebben gecreëerd, dus we kunnen u de know-how aanbieden die nodig is voor integratie en implementatie van alle Odoo applicaties.

Als het op ontwikkelingen aankomt, neemt WW Productions de volledige controle over analyse, het schrijven van specificaties en testen. Voor de uitvoering van project ontwikkelingen werken we hand in hand met het moederbedrijf Odoo S.A.

Onze belangrijkste focus ligt op KMO's in Vlaanderen, Brussel en Nederland.

Over Odoo


Marketing

Bedrijven een betere plek maken, één app per keer.

Wij vinden dat bedrijfssoftware in complexe behoeften moet kunnen voorzien zonder ingewikkeld te zijn. Het is onze missie om software te bieden die van alle markten thuis is: intuïtief, voorzien van alle mogelijkheden, strak geïntegreerd, moeiteloos te upgraden én gebruiksvriendelijk voor bedrijf en gebruiker.

Past net zo goed bij kleine als grote bedrijven.


Het is ons streven om een selectie bedrijfsapplicaties aan te bieden die eenvoudig te gebruiken zijn en die bedrijven de tools in handen geven om in te springen op alle zakelijke behoeften. We bieden miljoenen bedrijven eenvoudige toegang tot de software die ze nodig hebben om hun onderneming te runnen en uit te breiden.

Hier bij Odoo hebben we 30 hoofdapplicaties ontwikkeld die regelmatig worden verbeterd. Daarnaast heeft onze community van meer dan 1500 actieve leden bijgedragen aan nog eens ruim 16,000+ apps om in een grote verscheidenheid van bedrijfsbehoeften te voorzien.

Met het "On-site" aanbod is Odoo de meest geïnstalleerde bedrijfssoftware in de wereld. Het wordt gebruikt door meer dan 7.000.000 gebruikers over de wereld. Van startende bedrijven (1 gebruiker) tot grote enterprise bedrijven (300.000+ gebruikers).Marketing

Wat maakt Odoo anders?


Een soepele en vriendelijke gebruikerservaring die speciaal gebouwd is om het gebruik van de software zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk te maken.

De veelzijdigheid en volledige integratie komen tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest complexe bedrijven. Door de flexibiliteit van Odoo kunnen apps worden toegevoegd naargelang uw bedrijf groeit; u kunt elke keer een app erbij nemen als de bedrijfsbehoeften en het groeiende klantenbestand hierom vragen.

Dankzij een grote hoeveelheid ontwikkelaars in de opensource-community wordt Odoo actief onderhouden, waardoor doorlopend ingespeeld kan worden op veranderende klantbehoeften en nieuwe, innovatieve applicaties aangeboden kunnen worden.


Prijzen


 • 2010 INSEAD Young Innovator Award

 • 2012 Hoogst genoteerde Belgische bedrijf in de Deloitte Technology Fast50 Benelux (groei van 1,549% in de afgelopen 5 jaar)

 • 2012 Bossie Award voor de beste opensource-oplossing

 • 2013 Trends Gazelles Award

 • 2013 Linux New Media Award voor de beste open source oplossing die compatibel is met Europese boekhoudingssystemen

 • 2013 Bossie Award voor de beste opensource-oplossing

 • 2013 L’Entreprise Prometteuse door Ernst & Young

 • 2015 Bossie Award voor de beste opensource-oplossing

 • 2015 Fabien Pinckaers is verkozen tot Top Manager of the year door Le Soir

 • 2018 Trends Gazelle Award - KMO-categorie

 • 2020 Deal of the Year door Trends-Tendances

 • 2021 Fabien Pinckaers is verkozen tot Manager of the Year 2020 door Trends-Tendances


 •  

  7 miljoen gebruikers laten hun bedrijf groeien met Odoo.

  Doe mee en maak je bedrijf een betere plek