Odoo Integratie

Wij leveren diensten voor uw Odoo-project!


Book nu je gratis CONSULTATIE
Marketing

Wat kunnen we doen, voor jouw

Onze Diensten

Voor de uitvoering van project ontwikkelingen werken we hand in hand met het moederbedrijf Odoo S.A. en we hebben exclusieve toegang tot de Odoo-expert ontwikkelaars en specialisten die het Odoo-kernsysteem hebben gecreëerd.

Voor elk Odoo-project zijn een consultant en een team toegewijd aan de realisatie ervan. Dit team kent het project, zijn specifieke kenmerken, zijn context en zijn behoeften. Om de succesvolle implementatie van Odoo te garanderen, bieden we u een Odoo-gecertificeerd team, beschikbaar en attent op uw behoeften.

Ontdek de stappen van onze project methodologie


Marketing

Bedrijf Analyse

De bedrijfsanalyse is een belangrijke stap om ons in staat te stellen om de processen van uw bedrijf te analyseren en te ontdekken, uw uitdagingen te begrijpen, uw behoeften te definiëren en u te adviseren over de verschillende beschikbare opties. Het doel: Snel een CRM of ERP op maat implementeren, aangepast aan de behoeften van het bedrijf.

Het uitvoeren van een bedrijfsanalyse fase vooraf bespaart veel kostbare tijd en middelen gedurende de implementatie, zodat we op "time and budget" blijven.

Ontwikkeling en maatwerk 

Odoo systeemconfiguratie


We streven er naar om zoveel mogelijk gebruik te maken van Odoo's standaardconfiguratie en bestaande Odoo tools om uw processen in kaart te brengen.

Onze kennis en vaardigheden over het Odoo-product stellen ons eveneens in staat om indien nodig een geavanceerde aanpassing van de software aan te bieden en ook om aanvullende ontwikkelingen door te voeren om de Odoo-software aan uw zakelijke behoeften aan te passen.

Het doel: Een performante tool opzetten die beantwoordt aan de verwachtingen van uw bedrijf

Marketing
Marketing

Implementatie

Opvolging

Je belangrijkste gebruiker volgt het project wekelijks, en test en valideert de functies. 

Data Migratie

We begeleiden u bij het hele implementatie proces, en de gegevens van uw oude software naar Odoo worden overgedragen en gemigreerd. 

Validatie

Nadat alles is afgerond valideren we alle ontwikkelingen, modules en aanpassingen die gemaakt zijn om een soepele Odoo werking te garanderen. Voordat we "Go Live" gaan met uw nieuwe Odoo systeem voeren we samen met uw belangrijkste gebruiker een definitieve gehele systeemvalidatie uit.

Go Live

Before Go Live

Voordat we live gaan hebben we samen met de belangrijkste gebruiker reeds alle functies gevalideert.


User training

U krijgt training voor uw gebruikers. Meestal hebben we gedurende de integratie en ontwikkeling een "Single Point of Contact" die samen met ons alle ontwikkelingen, testen en validaties heeft doorgemaakt. Deze persoon is normaal gezien een specialist van alle interne bedrijfsprocessen, en dus de ideale persoon, om uw andere users te begeleiden.

De Odoo-software is heel gemakkelijk te gebruiken en dat zullen ze snel merken, want Odoo is echt gemaakt voor een prettige gebruikerservaring. Verwezenlijk uw groeipotentieel

Book nu je gratis CONSULTATIE